Om KranioSakral Osteopati

I USA och England har forskning kunnat visa att Kranio Sakral behandling är mycket effektivt vid olika slags kroniska tillstånd.

KranioSakral (KS)behandling är en manuell behandling som syftar till att påverka den Kranio Sakrala rytmen (kranium = hjärnskålen, sakrum = korsbenet). Vår hjärna och ryggmärg är omgiven av den så kallade spinalvätskan som fungerar som en stötdämpare för hjärnan. Om du t.ex. får ett slag mot huvudet uppstår en obalans i detta mycket finkänsliga system och KS behandling går ut på att återställa balansen. De mjuka trycken som behandlingen består utav, kan hjälpa mot både huvudvärk, migrän, organstörningar, smärta och KS-behandling är inte minst en fantastisk metod när det gäller att varva ner, p.g.a. dess inverkan på nervsystemet. När pulsen omkring din hjärna faller till ro gör tankarna det också och får även resten av kroppen att slappna av.

Läs mer Kraniosakral Osteopati

The wonder of touch is the wonder of human kindness.

-Dianne M. Connely

 

Förkyld!

Koka upp en tsk torkad timjan till en tekopp vatten, låt dra 5-7 minuter, tillsätt gärna lite honung och en citronskiva. Timjan är bl a hostbefordrande och antiseptiskt. Drick 3-4 koppar per dag.

Länkar

KSTF
Bröderna Tranberg
Upledger


© Copyright 2016 Rygg & Nacke  |  Alla rättigheter reserverade  |  Producerad av Mixdesign