Om Terapeuten Karin Haskas

Det skall vara skönt och roligt att leva! Är mitt motto och kanske även ditt, men ibland gör det ont i kroppen och själen.
Vad är då mer naturligt än att vi börjar söka olika vägar och metoder för att bli friska. Mitt intresse för alternativa metoder för hälsa började nog redan när jag som 15-åring började arbeta extra, i hälsokostaffären på Redbergsplatsen. Där började en resa som drog åt många håll däribland mitt intresse för örter, filosofi och historia som väcktes under mina dryga tjugo år i Grekland. Åter i Sverige började jag studera olika områden inom alternativmedicin och holistisk terapi.

se min CV!

År 2003 startade jag min klinik i liten skala med kostrådgivning, massage och samtal, samtalet är en viktig del i behandlingen eftersom jag är av den uppfattningen att det är av stor betydelse att behandla varje människa utifrån dess unika förutsättningar. Nu kan jag med glädje också erbjuda KranioSakral terapi som har mycket god effekt på en persons fysiska, emotionella och mentala hälsa.

Det är av stor betydelse att behandla varje människa efter dess natur och temperament.

-Sokrates

 

Förkyld!

Koka upp en tsk torkad timjan till en tekopp vatten, låt dra 5-7 minuter, tillsätt gärna lite honung och en citronskiva. Timjan är bl a hostbefordrande och antiseptiskt. Drick 3-4 koppar per dag.

Länkar

KSTF
Bröderna Tranberg
Upledger


© Copyright 2016 Rygg & Nacke  |  Alla rättigheter reserverade  |  Producerad av Mixdesign